Stringtrosor är och förblir ett attraktivt underklädesval.

Stringtrosor är namnet på den sortens trosor vars bakstycke utgörs Stringtrosorav en tunn tygremsa som sitter mellan skinkorna. De är praktiska vid användandet av tighta byxor, kjolar och liknande, då man slipper en troskant som syns genom tyget där bak. Denna typ av trosa passar långt ifrån alla, då känslan av att inte ha ett heltäckande bakstycke kan vara lite speciell. Det finns flertalet variationer av den klassiska stringtrosan, och alla modeller har lite olika utseende samt funktion. Det finns G-string, där fram- och bakstycke sitter ihop med tunna band, T-string som helt saknar tygstycke bak samt V-string som liknar den förstnämnda. En nyare variant är C-string som är en hårt diademliknande trosa som kläms fast mellan skinkorna och blygdbenet.

Det var en gång en stringtrosa

Plagget dök först upp under 1940-talet, och då som något som användes av striptease-artister. Det var lätt tabubelagt och syntes sällan eller aldrig utanför stripklubbarnas väggar. Det var inte förrän under 1990-talet som stringtrosan blev populär bland allmänheten, och det var också då som de var som allra mest populära. Man kunde se stringtrosor sticka upp ur byxlinningen på var och varannan tjej ute på stan. Sedan dess så har försäljningen minskat något till förmån för andra trosmodeller. Stringtrosor finns dock kvar på marknaden i allra högsta grad, och många skulle inte kunna föreställa sig en tillvaro utan dem.

 Stringtrosor vs vanliga trosor

Det finns många fördelar med att använda string, och förutom avsaknaden av synlig troskant så tar de också mindre plats att förvara samt är snygga att ha på sig. När man vill göra sig lite extra fin – även under kläderna – så kan stringtrosor vara ett perfekt alternativ. Det passar inte alla, men det skadar inte att prova. Vissa föredrar att använda stringtrosor enbart vid speciella tillfällen, medan andra helt föredrar string framför vanliga trosor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>